White

Somerolle rakentuu MVH:n uusi 15 asunnon talo

Somerolle rakentuu MVH:n uusi 15 asunnon talo

Kiinteistökantamme vahvistuu uudella Somerolle rakentuvan vuokratalon myötä. Hankkeelle on myönnetty Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (Ara) korkotukilainaa ja investointiavustusta. Urakkakilpailutuksen jälkeen MVH ja Astora-Rakennus Oy allekirjoittivat KVR-urakkasopimuksen. Uudelle hankkeelle on myönnetty rakennuslupa.

Laajuutta rakennuksella tulee olemaan noin 1100m2 ja asuntoja taloon tulee yhteensä 15 ja asukkaiden käyttöön muita yhteistiloja. Rakennustöiden on määrä alkaa elo-syyskuussa 2022, rakennusaika on 12 kuukautta. Taloa on suunniteltu yhteistyössä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus, Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kanssa.  Viime vuoden joulukuussa 12 asukasta muutti uuteen vuokrataloon Loimaalle, ja Someron hankkeen varmistuminen on hyvä jatkumo MVH:n ja KTO:n yhteistyölle. 

KTO tarjoaa asumispalveluja Varsinais-Suomen alueella yhteensä 17 asumisyksikössä. Somerolle rakentuva vuokratalo tulee olemaan toivottu lisä KTO:n nykyiseen palvelutarjoamaan, sillä kysyntää ja tarvetta kehitysvammaisten asumispalveluille löytyy. Someron hankkeen myötä 15 kehitysvammaiselle henkilölle voidaan tarjota oma asunto sekä ympärivuorokautinen ohjaus, tuki ja apu asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

 

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Kasarmikatu 36 (4. kerros)

00130 Helsinki

© 2021 Copyright MVH