White

MVH tarjoaa joustavasti ja nopeasti ratkaisuja sekä hoiva-asumiseen, että sosiaali- ja terveyspalveluiden tilatarpeisiin. Rahoitusvaihtoehdot kattavat vapaarahoitteiset ja ARA-tuetut hankkeet

Ikääntyneet

Ikääntyneet tarvitsevat virikkeellisen ja viihtyisän ympäristön. Laadukas hoiva syntyy toimivassa kiinteistössä

Kehitysvammaiset

Kehitysvammaiskohteissa asutaan pitkään, joten asuntojen pitää olla oikeita koteja

Muut erityisryhmät

Rakennutamme maanlaajuisesti tiloja erityisryhmien asumiseen ja sosiaali- että terveyspalveluihin käyttöön.

Tietoa palveluasumisesta

Palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen ovat asumisen vaihtoehtoja silloin, kun henkilö ei selviä omassa kodissaan sinne tuotavan avun turvin.

 

Palvelutalossa tai -kodissa asuminen sopii kaikille, jotka kokevat olonsa kodissaan turvattomaksi tai yksinäiseksi. Asukkailla on oma asunto tai huone omine wc-tiloineen. Muita asukkaita tapaa yhteisissä harrastus-, oleskelu- ja ruokailutiloissa.

 

 

Asumisvaihtoehdot MVH:n taloissa

 

Hoiva-asumisen kevein muoto on tavallinen palveluasuminen. Tavallisessa palveluasumisessa pärjää henkilö, joka ei tarvitse runsasta hoivaa ympärivuorokautisesti. Palveluasuja tarvitsee kuitenkin omiin tarpeisiinsa sopivan asunnon sekä hoitoa ja huolenpitoa.

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu puolestaan niille, jotka tarvitsevat paljon hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Tehostetun palveluasumisen taloissa hoivatoimijan henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

 

Kaikilla on oikeus asua viihtyisässä kodissa. Parhaassa tapauksessa koti ei muutu vaan muuntuu elämäntilanteen myötä. Yksi talo vastaa erilaisiin asumisen tarpeisiin

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Kasarmikatu 36 (4. kerros)

00130 Helsinki

© 2021 Copyright MVH