MVH on kotimainen kasvuyhtiö

MVH on vuonna 2009 perustettu sekä erityisryhmien asumiseen, että sosiaali- ja terveyspalveluiden tiloihin erikoistunut yhtiö. Sen omistaa suomalaiset yksityishenkilöt ja yhtiön työntekijät. Yhteensä omistajia on noin 100. Vuonna 2018 konsernin tase ylitti 70 miljoonaa euroa ja liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa.

Konserniin kuuluvat emoyhtiö MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy, ARA:n yleishyödylliseksi nimeämät MVH-Asunnot Oy ja MVH-Palveluasunnot Oy sekä vapaarahoitteiset MVH-Kiinteistöt Oy ja MVH-Huoneistot Oy.

Laadukkaita muunneltavia tiloja kehittyville alueille

Kohteemme tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen ja laadukkaaseen asumiseen, johon asukkaat ovat itse voineet vaikuttaa. Suunnittelun lähtökohtana on, että tilat ovat muunneltavia eri käyttötarkoituksiin tarpeiden muuttuessa. Meille on myös tärkeää, että asuinympäristö tarjoaa palveluja ja virikkeitä. MVH rakennuttaa kohteita kehittyville alueille, kattavien palveluiden lähelle.

MVH:n kohteet tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen ja laadukkaaseen asumiseen. Teemme sellaisia taloja, joissa haluaisimme itsekin asua.

Hyvää kiinteistön omistamista

Vastaamme palvelukiinteistön koko elinkaaresta: rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrasopimushallinnoinnista.

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus asua viihtyisässä, turvallisessa, toimivassa ja aikaa kestävässä kodissa.

Pidämme kohteemme kunnossa ja toimivina – tavoite on että MVH talo kestää ainakin 100 vuotta.