White

Tarjoamme asiakkaillemme taloudellista, investointivapaata ja huoletonta ratkaisua tilatarpeisiin. Ymmärrämme liiketoiminnan vaatimukset ja käyttäjien tarpeet

Kestävää kumppanuutta merkittäviin investointeihin

Palvelu

MVH on palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme taloudellista, investointivapaata ja huoletonta ratkaisua tilatarpeisiin. Suunnittelemme kohteet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Hoidamme viranomaiskontaktit ja lupaprosessit. Ohjaamme rakentamista ja huolehdimme, että hanke pysyy aikataulussa. Pidämme kiinteistön kunnossa ja liiketoimintaa tukevana.

 Kokemus

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöjen rakennuttamisesta, omistamisesta ja ylläpidosta. Ymmärrämme liiketoiminnan vaatimukset ja käyttäjien tarpeet. Teemme laadukkaita ja muunneltavia tiloja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Osaamme sekä vapaarahoitteisten että tuettujen hoiva- ja sosiaalikiinteistöjen rakennuttamisen ja ylläpidon.

Pitkäjänteisyys

Omistamme itse rakennuttamamme kiinteistöt, joten suunnittelu, toteutus ja ylläpito on pitkäjänteistä. Kohteet sijoittuvat kehittyville alueille, joissa on jo toimiva infrastruktuuri, ja ovat muunneltavia eri käyttötarkoituksiin. Suosimme kestäviä materiaaleja. Toteutamme mielellämme puurakenteisia ratkaisuja ja maalampöä.

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Kasarmikatu 36 (4. kerros)

00130 Helsinki

© 2021 Copyright MVH