Nettisivumme uudistuivat

MVH:n uusien verkkosivujen on tarkoitus palvella entistä paremmin eri käyttäjäryhmiä ja tuoda esille yrityksen ilmettä.

MVH kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja meillä on kiinteistöjä nykyään jo 15 paikkakunnalla. Kasvun myötä olemme huomanneet, että myös verkkosivut kaipaavat uutta, entistä käyttäjäystävällisempää tekniikkaa ja ilmettä. Niinpä päätimme uudistaa sivut vastaamaan tämän päivän toimintatapaamme ja päätuotettamme – omistamiamme koteja.

Käyttäjäkokemus on tärkein

Työn tulokset ovat nyt teidän ruuduilla. Uudistuneen sivuston pitäisi tarjota kävijöille paitsi entistä selkeämmin MVH:n näköinen ilme, myös aiempaa parempi käyttäjäkokemus. Kokemuksen pitäisi olla sinulle yhtä miellyttävä, tulet sivuille sitten pöytäkoneen tai mobiililaitteen kautta.

Meille MVH:ssa uudistus tarkoittaa erityisesti helppoa hallittavuutta, sillä parhaankin sivuston tulee elää muutosten mukana. Tätä ominaisuutta tuomme myös kiinteistöihimme nykyaikaisen tekniikan avulla.

Toivon, että te asiakkaina, yhteistyökumppaneina tai satunnaisina vierailijoina antaisitte meille palautetta ja ideoita sivujemme pitämiseksi kiinnostavina ja helppokäyttöisinä.

Kuten useimmissa hankkeissa, myös tässä uudistustyössä tarvitsimme omien alojensa parhaita voimia tuomaan erikoisosaamista projektiin. Suuret kiitokset Marialle, Jarkolle ja Antille, joiden työpanos teki tämän projektin mahdolliseksi!

Parhain terveisin,

**Kimmo

Sivuston toteuttivat:

  • Maria Mäkinen, viestinnän asiantuntija: projektin vetäminen, sisällön tuotanto
  • Jarkko Waari, Industry62: visuaalinen suunnittelu
  • Antti Tuppurainen, Industry62: tekninen toteutus