MVH:n kymmenes toimintavuosi käynnistyi

Hyvää alkanutta vuotta 2018! MVH-yhtiöissä tämä tarkoittaa kymmenennen toimintavuoden alkua, ja se on ollut vauhdikas. Hankekehityskohteita on työlaudalla niin, että kuluvana vuonna saataneen käyntiin monta uutta MVH-kohdetta erityisasumiseen.

Viime vuonna MVH:lle valmistui kaksi uutta kiinteistöä – Villa Kangas ja Koy Oulun Maininki – ja molemmat hankkeet edustavat MVH:n kiinteistökannassa jotain uutta. Vuosi opetti meitä paljon. Kehitimme omaa toimintaamme ja tutkimme sosiaalikiinteistöjen monipuolisten markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia eri kanteilta.

Tavoitteena kehittyä ja kasvaa

Uusia toimijoita on tullut alalle hyvää tahtia, rakentamista sääntelevä määräysviidakko muuttuu ja asiakaskenttä elää sote-uudistuksen kourissa. Tämä tarkoittaa MVH:n kannalta muun muassa sitä, että jatkuva kehittyminen ja kasvutavoitteet on pidettävä kirkkaana mielessä ja tuotteet kilpailukykyisessä kunnossa.

Ei ole mahdotonta, että MVH nähdään tulevaisuudessa erityisasumiskiinteistöjen lisäksi myös muiden sosiaalikiinteistöjen parissa.