MVH-Kiinteistöt Oy on myynyt seitsemän hoivakohteen kiinteistöportfolion Hoivatilat Oyj:lle.

MVH-Kiinteistöt Oy on myynyt seitsemän hoivakohteen kiinteistöportfolion Hoivatilat Oyj:lle. Kohteet käsittävät yhteensä 171 hoivapaikkaa ja noin 7,700 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Hoivatilat Oyj on osa Aedifica Groupia, joka on belgialainen hoivatilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistöyhtiö. Kaupan kokonaishinta on 26.5 miljoonaa euroa.

Kiinteistöt sijaitsevat kuudessa suomalaisessa kaupungissa ja kohteet ovat täyteen vuokrattuja pitkillä vuokrasopimuksilla. Kaikki portfolion kohteet ovat rakennettu viimeisten vuosien aikana, ja niitä operoi neljä erillistä operaattoria tarjoten monipuolista palveluasumista erityisryhmille.

Me MVH:lla olemme erittäin tyytyväisiä, että tämä kiinteistöportfolio on herättänyt runsasta kiinnostusta sekä kotimaisissa että ulkomaalaisissa sijoittajissa. Olemme ylpeitä tavasta, jolla kohteemme ovat kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien suomalaisten terveyspalveluiden tuottajien kanssa. MVH jatkaa vuokratilojen tarjoamista kunnille, yksityisille hoivapalvelujen tuottajille sekä kolmannen sektorin toimijoille.